Om os

Om os - Munk Gruppen - Økonomistyring

Vi er en familieejet virksomhed som startede 1.  januar 2019, og vi har fået en forrygende start, simpelthen fordi vi har implementeret den strategi og plan for en optimal økonomistyring, vi lagde ved opstart og tilpasser den løbende.

Vi er uddannede økonomer og har derfor en bred erfaring. Vi er gode til økonomistyring, fordi det er vores passion. Vi er alle uddannede indenfor økonomistyring og strategi, og bliver løbende opdaterede ved hjælp af kurser, uddannelse og netværk.

Vi har både unge og ældre medarbejdere, som har hver deres kompetenceområde indenfor henholdsvis økonomi og IT.

Derudover har vi et par assistenter/supportere, som løser dagligdagsopgaver af forskellig art, både for os og for vore kunder. De er ikke fuldtidsansatte, da det er fleksjobbere, men de sørger for at være tilstede når det kræves af dem.

Vi uddanner os løbende indenfor alle aspekter af økonomi og strategi for at sikre, at vi altid er klar til de udfordringer, vi evt kan møde hos nye kunder. Hvis der er en opgave vi ikke selv kan løse, har vi et stort netværk, vi gerne står inde for og henviser til, såfremt det bliver nødvendigt.


En del af vores overskud går til at støtte forskellige organisationer indenfor handicapområdet. Derudover støtter vi også julemærkehjemmene og deltager i diverse velgørenhedskampagner i lokalområdet.

Mission

Vores mission er, at alle små og mellemstore virksomheder skal have råd til økonomistyring og IT på højt fagligt niveau. Dette løser vi gennem at tilbyde ad hoc ydelser af høj kvalitet til en rimelig pris.

Vision

Vi vil være den førende partner på markedet indenfor Økonomistyring og IT Rådgivning for SMV segmentet.

Værdier