MUNK GRUPPEN

Vi er meget mere end din bogholder...

Munk Gruppen - hos os finder du dygtige dedikerede medarbejder og stor faglighed

Vi er en familieejet virksomhed som startede 1.  januar 2019, og vi har fået en forrygende start, fordi vi fra start har har implementeret en strategi for optimal økonomistyring. Planen har vi løbende justeret og tilpasset, så Munk Gruppen har været klar til at møde de udfordringer, som det er at drive virksomhed.

Vi er uddannede økonomer og har hver især vores felt, hvor vi har stor erfaring og er specialister.

Økonomistyring er vores DNA og passion. Vi elsker tal, og vi er typerne, som ikke kan sove om natten, hvis tallene ikke stemmer 😉
Vi holder os løbende opdaterede, så vi bedst muligt kan rådgive dig om komplicerede skatteregler og lovgivning vedr. bogføring.

Vi uddanner os løbende indenfor alle aspekter af økonomi og strategi for at sikre, at vi altid er klar til de udfordringer, vi evt kan møde hos nye kunder. Hvis der er en opgave, som ligger udenfor vores område, har vi et stort netværk, vi gerne står inde for og henviser til, såfremt det bliver nødvendigt.

I vores team finder du både de erfarne ældre medarbejdere, men også de helt unge, som kommer ind fra sidelinjen med nye måder at anskue økonomi på. Kombinationen er giver en god basis for at se økonomistyring med stor erfaring, men også med nye briller – og altid med afsæt i gældende dansk lovgivning.

Udover det faste team har vi også supportere tilknyttet. De er ikke fuldtidsansatte, da de er fleksjobbere, men de sørger for at være tilstede når det kræves af dem, og de bidrager både med opgaver in-house og hos vores kunder.

Vi tager ansvar som virksomhed, og en del af vores overskud går til at støtte forskellige organisationer indenfor handicapområdet.  Derudover støtter vi også julemærkehjemmene og deltager i diverse velgørenhedskampagner i lokalområdet.

Mission

Vores mission er, at alle små og mellemstore virksomheder skal have råd til økonomistyring og IT på højt fagligt niveau. Dette løser vi gennem at tilbyde ad hoc ydelser af høj kvalitet til en rimelig pris.

Vision

Vi vil være den førende partner på markedet indenfor Økonomistyring og IT Rådgivning for SMV segmentet.

Værdier