MUNK GRUPPEN

Økonomistyring, der kan ses på din bundlinje

Fra underskud til overskud!

Rigtig mange virksomheder har ondt i økonomien her og nu.

Vi hjælper med en gennemgang af den nuværende drift, får fundet de udfordringer, der er årsag til underskuddet, eller det manglende overskud, og hjælper med at løse det. Vi tilpasser vores egne modeller indenfor økonomistyring til jeres behov således at i opnår den optimale drift på kortest mulige tid.

Vi arbejder effektivt og i tæt dialog med jer, således at I hele tiden ved, hvor langt vi er i processen, og der vil løbende ske forbedringer, som I kan se direkte i regnskaberne.

Hvis der mangler likviditet her og nu, anbefaler vi, at vi starter med Guldgraveren. Se mere i videoen ved siden af.

Et humoristisk syn på vores guldgraver-tilbud! Klik på billedet

Vi giver dig det store overblik

Ved hjælp af forskellige økonomiske værktøjer og modeller, foretager vi forskellige analyser, som samlet giver et godt billede, både af virksomheden nu, men også viser i hvilken retning I skal gå for, at opnå succes fremover!

Vi er uddannede i økonomistyring, strategi og organisation og ser strategiarbejdet, som en central del i vores opgaveløsninger. Vores målgruppe er små og mellemstore virksomheder, da de ofte ikke har nogen klar strategi for at opnå deres drømme og målsætninger.
Det kan vi hjælpe jer med.

Vi er det lille blå mirakel til din virksomhed

 Vi hjælper jer fra dag et, ved at gennemgå jeres problemer der haster, får fikset dem først, for samtidigt at hjælpe jer med en optimal økonomistyring ud fra jeres nuværende set-up.
Derefter, alt efter behovet, ser vi på hvad der skal til for at tjene endnu flere penge, og dermed øge bundlinjen.
Vi er det lille blå mirakel, der både virker her og nu, men også på lang sigt!

F.A.Q.

Spørgsmål som vores kunder har stillet os

Nogle revisorer synes selvfølgelig at de bliver tjekket og at det er uden grund, for de kan sagtens hjælpe jer. Men vi er der jo ikke for at tjekke deres arbejde men derimod for at spare jer for nogle omkostninger fremadrettet og få det optimale ud af jeres salg. Vi er IKKE revisorer men økonomer med forskellige specialer indenfor økonomistyring, regnskab, moms og afgifter.

Hvis i har brug for en bogholder, eller at der skal løses administrations opgaver ind imellem, laver vi en kontrakt hvor prisen er rimelig for både jer og os. Denne løsning er som regel billigere end at i skal ansætte en til det samme, specielt hvis timerne ikke er der til det. 

Standardprisen på regnskabsopgaver er 400 kr/time når det er uden en aftale.

Hvis din revisor allerede kontakter jer indimellem med forslag til effektiviseringer, besparelser og nye tiltag indenfor salg, markedsføring og IT, så er svaret Ingenting! Men gør han ikke det, jamen så er der meget vi kan gøre for jer. Meget mere end i umiddelbart regner med. Så prøv os, det er gratis så længe intet er skrevet ned i en aftale.

Selvfølgelig er han det. Andet havde været mærkeligt. Han er nervøs for at vi tjener penge  på noget han kunne have tjent på. Men han går ikke glip af noget, for vi leverer noget ganske andet. Du skal vælge os, fordi vi er ærlige og siger tingene som de er. Vi er uvildige og der er fuld fortrolighed mellem mig og dig. og hvis vi mener, det er den bedste og billigste løsning at din revisor gør det, så anbefaler vi også det. Men IT og økonomistyring er ikke nødvendigvis noget han løser billigt for jer, og slet ikke uden at han trækker på samarbejdspartnere som også koster.

Helt forkert. Alle har brug for økonomistyring specielt de små så de opnår de mest optimale forhold for at vokse sig stærke og robuste til at klare mange år endnu. Der er dog forskel på, hvad der er behov for. Men det kommer ikke kun an på din virksomheds størrelse, men også størrelsen på dine drømme!