MUNK GRUPPEN

Økonomistyring

Økonomistyring, hjælp til overskud

Vi er gode til økonomistyring, fordi det er vores passion.  Diana Munk er en af vore konsulenter og den første, der blev ansat indenfor økonomistyring.

 “Jeg hedder Diana Munk og har brugt en hel del af mit voksne liv på økonomistyring. Jeg startede karrieren i forsvaret og var der i knap 10 år, inden jeg tog en HD i regnskab og økonomistyring på Handelshøjskolen i Aarhus. Det blev efterfulgt af ansættelse i flere forskellige brancher, herunder dækimportører med beregninger af dækafgifter og importmoms, forsyningsvirksomheder med dybdegående beregninger af elafgifter, CO2 afgifter, vand og varme osv. og hos Beierholm Revision. Tiden er i høj grad også brugt på uddannelse og kurser specifikt indenfor moms, skat og afgifter, da det har min store passion. Jeg har på den måde opnået dybdegående kendskab til alle mulige afgifter, skatter og moms, foruden økonomistyring og strategiplanlægning og hvordan man gør driften mere effektiv, uden at det koster ekstra”.

Alle vore konsulenter har en lignende baggrund indenfor økonomi, og vi supplerer hinanden godt i det daglige.

Økonomistyring går kort og godt ud på en ting: at øge væksten og dermed overskuddet i jeres virksomhed! Vi går ind i virksomheden, gennemgår alt lige fra indkøb, salg, debitor/kreditorstyring/lagerstyring til personale kontrakter, timeplanlægning, brændstofforbrug osv. netop for at kunne finde den optimale økonomistyring og strategi fremadrettet til netop jer.

Det vil sige; I får en drejebog for, hvordan I kommer videre, og hvad vi forventer, I får ud af det. Så I kender omkostningerne og den potentielle indtjening ved at ændre de forskellige ting, som vi foreslår. Vi hjælper selvfølgelig med at følge projektet til dørs.

Vores erfaring fra mange forskellige brancher kombineret med vores uddannelse kommer jer til gode, ikke kun gennem vores daglige indsats men også i den fremadrettede vækst hos jer.

Økonomistyring hjælp til overskud fås på abonnement

Økonomistyring fås også på abonnementsvilkår. Det koster typisk fra 5.495 kr. pr. måned for den lille virksomhed. Alt efter omfanget og virksomhedens størrelse varierer prisen meget. Vores timepris er i disse Corona-tider 970 kr. ex. moms. Men HUSK: Vi tjener os selv hjem igen, så I får mere ind i kassen, end I betaler, inden projektet er slut.