MUNK GRUPPEN

IT Rådgivning

IT Rådgivning for SMV

Vi tilbyder IT rådgivning til små og mellemstore virksomheder, som en del af et 360 graders set-up for at hjælpe dér, hvor behovet er, uanset om det er en ny printer, der skal tilsluttes, eller der skal opsættes en back-up løsning.

ekstern Projektledelse

Takket være vores erfaring og dygtige konsulenter, tilbyder vi også IT ydelser til de helt store virksomheder. Det er dog typisk som projektledere eller arkitekter, at vi træder til med vores know-how. Der oprettes en kontrakt, som dækker typisk en 3-6 måneders periode, alt efter projektets størrelse. Vi har en meget stor vidensdatabase, så ring eller skriv for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for jer

it support

Udover de store forkromede løsninger, hjælper vores supportere også vores kunder med dagligdagsproblemer. Det kan være udskrifterne ser forkerte ud i Navision, det kan være den gratis version på Dinero driller, eller alt muligt andet. Vi har en meget bred erfaring, takket være vores kundedatabase, så ring eller skriv for at høre, hvad vi kan gøre for jer 

F.A.Q.

se hvad vores nye kunder typisk spørger os om inden de vælger os

Ja det gør vi. For vi gætter på at dit IT grej også driller ind imellem? eller skal skiftes ud til noget andet som bedre dækker behovet? og der kommer vi ind i billedet

Vi har løst forskellige opgaver for de helt store virksomheder. Blandt andet har vi været med som ekstern konsulent på en del helt store projekter både hos det offentlige men også hos et par af de store aktører indenfor transportbranchen i DK. Det er forskelligartede opgaver, typisk er det hele strategiarbejdet omkring IT set-uppet og derefter implementeringen af den.Referencer kan gives når nødvendigt.

I ringer til os eller sender en email som beskriver problemet. Men typisk er det noget der haster, så ring til os, fortæl hvad der er galt, så ser vi om det er noget vi kan hjælpe med, hvilket det typisk er. Ellers ved vi hvor i kan få den fornødne hjælp. Kan vi ikke hjælpe er det gratis, kan vi hjælpe koster det typisk 400 kr pr time.

Vi arbejder på konsulentbasis, både for bankerne, regionerne og enkelte kommuner. Vi løser også opgaver for private virksomheder, så spørg, man ved aldrig om det er noget vi kan hjælpe jer med. Ellers har vi helt sikkert et bud på hvem der kan istedet.

Vi er superbrugere i de gængse regnskabsprogrammer; Dinero, Billys billing, Navision, Dynamics nav, Economics og Uniconta. Så vi kan løse langt de fleste udfordringer i måtte sidde med.