MUNK GRUPPEN

Økonomistyring

Økonomistyring

Vi er gode til økonomistyring fordi det er vores passion. Diana Munk er en af vore konsulenter og den første der blev ansat indenfor økonomistyring.

“Jeg hedder Diana Munk og har brugt en hel del af mit voksne liv på økonomi. Jeg startede karrieren i forsvaret og var der i knap 10 år inden jeg tog en HD i regnskab og økonomistyring på Handelshøjskolen i Århus. Det blev efterfulgt af ansættelse i flere forskellige brancher, herunder dækimportører med beregninger af dækafgifter og importmoms, forsyningsvirksomheder med dybdegående beregninger af elafgifter, CO2 afgifter, vand og varme osv. og hos Beierholm Revision. Tiden er i høj grad også brugt på uddannelse og kurser specifikt indenfor moms, skat og afgifter, da det har min store passion. Jeg har på den måde, opnået dybdegående kendskab til alle mulige afgifter, skatter og moms, og hvordan man gør driften mere effektiv uden at det koster ekstra”.

Alle vore konsulenter har en lignende baggrund indenfor Økonomi og vi supplerer hinanden godt i det daglige.

Tilbud lige nu: Guldgraveren!

Se her hvordan Guldgraveren virker

Vores erfaring fra mange forskellige brancher kombineret med vores uddannelse kommer jer tilgode, ikke kun gennem vores daglige indsats, men også i dialogen med skat.

Løber i stærkere end nogensinde, men føler at der stadig ikke er flere penge tilovers, når alt er betalt? Så er det der skal ses på økonomistyringen. Ved hjælp af gennemgang af bogføringen og regnskaberne, foretager vi en analyse af, hvor pengene er forsvundet hen, og samtidigt får i et overblik over hvor de kunne have gjort yderligere gavn, eller gode idéer til hvordan de bruges fremadrettet. Hvis i kombinerer en bestilling hos os med Guldgraveren, får i den bestilte analyse ganske gratis, uanset om vi finder guld til jer eller ej.

Økonomistyring på abonnement

Økonomistyring fås også på abonnementsvilkår. Det koster typisk fra 495 og op til 2.000 kroner om måneden alt efter omfanget. Vi gennemgår økonomien og udarbejder halvårs/kvartals eller månedsregnskaber sammen med jer typisk inden momsafregningen.